Od tohoto data došlo k razantnímu snížení cen u veškeré zvěřiny, pro více info, ceníky...nás kontaktujte.
Celý článek
Veškeré naplánované akce, veletrhy, ochutnávky...se z důvodů vyhlášení nouzového stavu v celé ČR až do odvolání ruší,krom jiného i my jsme nuceni pracovat v omezeném stavu, o bližší info nás prosím neváhejte kontaktovat, díky a držte se.
Celý článek
Již tradičně připravujeme zvěřinu s firmou MORAVIALOV na brněnské výstaviště, kde bude probíhat mezinárodní veletrh zemědělské techniky a v rámci něho i přehlídka myslivosti, lovu...přijďte ochutnat z široké nabídky divočiny, kompletně připravené rodinnou cateringovou firmou pana Rychlíka.
Celý článek
Jedná se o sladkovodní dravou rybu,která původně pochází z rovníkové Afriky, maso má narůžovělou barvu, téměř bez kostí s bohatým zdrojem omega-3 mastých kyselin, vhodné na jakoukoliv přípravu, velice chutné.
Více společně s rodinnou firmou GASTRO FROZEN spolehlivý dodavatel mražených a...
Celý článek
Ve stále nabídce drůbeží polotovary v různých kalibrech jako např. plněné rolády, závitky, špízy, vše v dobré kvalitě a i cenách, rádi vám vše odprezentujeme a poradíme, jak snadno připravovat.
Celý článek
Díky za spolupráci v uplynulém roce,
klidné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok.
Celý článek
Od 1.1 2020 vejde v platnost nový lovecký zákon o změně doby lovu všech druhů spárkaté zvěře, do dvou let věku na celoroční.
Týká se to daňka evropského, jelena evropského, muflona, siky japonského a srnce obecného
Celý článek
Nově chlazená zvěřina všeho druhu, od rodinné firmy Moravialov z Kravska i v maloobchodních provozech, např. v síti Brněnka, podnikových prodejnách Raciola Uherský Brod s.r.o nebo Slámovo uzenářství ve Velké Bíteši, maso pouze z odlovu, ve výborné kvalitě a čerstvosti.
V případě zájmu o zásobování...
Celý článek
Stále oblíbenější v širokém spektru gastronomie a nyní i v dobré cenové nabídce.
Celý článek
Nejen stále modernější a hlavně preferovanější rybí produkce ze zahraničí, ale i kapří maso z Třeboňského rybnikářství, konkretně kapří mleté maso, neboli baldr, což je tlakem tlačené maso přes síta, samozřejmě bez kosti a dále také kapří filety, které jsou zbavené velkých kostí, malé jsou...
Celý článek