Léto pomale končí a vše se opět vrací do zajetých kolejí obchodování v gastro jednotkách a to především ve školních jídelnách, menzách,ale i nemocnicích...
Veškerý nabízený sortiment ZDE pro konkretnější dotazy, neváhejte na uvedené kontakty poptat váš...
Celý článek
Jako už každoročně, stejně tak i letos, bude možno ochutnat na tomto skvělém festu grilované kuřátko z CZ produkce firmy, s kterou spolupracuji.
Pořadatele znám osobně a má můj velký obdiv v aktivitách, které vyvíjí, krom této akce.
Celý článek
Fotky z nedávné prezentace sortimentu rodinné firmy GASTRO FROZEN, která proběhla v prostorách brněnského hotelu Avanti, zde ve fotogalerií
Celý článek
Pozvánka na promo akci, kterou společně s rodinnou firmou GASTRO FROZEN připravujeme.
Budou se zde prezentovat nové výrobky, připravené profesionálním kuchařem, pro víc jak 100 školních jídelen a i jiných státních subjektů.
Celý článek
Na podzim 2016 jsem obdržel lákavou nabídku na nové obchodní zastoupení, opět v potravinářském sektoru, jen se sortimentem, se kterým nemám až tak velké zkušenosti. Jedná se o ojedinělé výrobky, velice kvalitní a hlavně přímo od výrobce, tudíž s možností regulace cen a...
Celý článek
Blíží se konec roku a rád bych vám všem poděkoval za spolupráci, která byla jako vždy velice příjemná a budu se snažit i roce novém, aby jste byli minimálně stejně spokojeni se službami a servisem, které nabízím.
Zároveň v roce 2017 tomu bude už 20 let, kdy se věnuju obchodní činnosti.
Celý článek
z RABBITu KRÁLIČÍ MASO...
je jedním z nejdietnějších mas
má nízký obsah tuku
má nízký obsah cholesterolu
má vysoký obsah dobře stravitelných bílkovin
je od českého výrobce
Celý článek
Po nedávném rozloučení s několikaletou, úspěšnou, ale už poslední dobou nezajímavou spolupráci s Raciolou - Uherský Brod, jsem navázal nový vztah a to s firmou RABBIT - Trhový Štěpánov, opět český zpracovatel drůbeže z vlastních chovů, ale i králičího masa, vepřového a hovězího, včetně...
Celý článek
Do fotogalerie byli přidány fotky, z úspěšné ochutnávky nového sortimentu z kapřího masa, které jsme prezentovali, v rámci konference školních jídelen v aule ZŠ Čejkovická, Brno
Celý článek