Vloženy ve fotogalerií nějaká fota, z nedávné ochutnávky, v rámci propagace nového sortimntu, pro školní jídelny.
Celý článek
O výrobek Kapří projevil zájem Brněnský školský úřad, byli jsme osloveni a pozváni na prestižní mezinárodní konferenci, pořádanou statutárním městem Brna a Masarykovou univerzitou Brno, v reprezentačních prostorách nové radnice, ochutnávkou bude propagovat rodinná firma...
Celý článek
Dnešním dnem končí má šestiletá spolupráce a obchodní zastoupení firmy RACIOLA a už pilně připravuji náhradu za tohoto českého zpracovatele drůbeže.
Požadavky jsou jasné, opět chov a původ CZ, denní porážka, ale hlavně oproti Raciole, širší sortiment a především, chtít obchodovat, což jsem poslední...
Celý článek
Nový sortiment pro vývařovny všeho druhu, KAPŘÍ MASO, buď jako mleté maso a nebo vyfiletovaná půlka kapra, absolutně bez kostí, bez zápachu, českého původem z Třeboně.
Tyto výrobky mají skvělé výživové hodnoty a dle mého názoru, to bude i hit letošního podzimu.
Z renomovaným...
Celý článek
V rámci informačního portálu hromadného stravování, proběhla v Brně promo akce rodinné firmy GASTRO FROZEN, na které ochutnávkou propagovala část svého sortimentu.
Zde k nahlédnutí něco málo fotek z této akce.
Celý článek
Ta tam je doba, kdy stravování ve školní jídelně bylo tak říkajíc, zvláštní a nestandartní, po pravdě, když si každý šťoural a odpůrce uvědomí, za jakou částku musí v dnešní době jídelny vlastně uvařit, tak to je vyloženě kouzlení.
Ale naštěstí doba pokročila a je možnost se velice slušně...
Celý článek
Dne 15.9 a 20.10 2016 se v aule základní škole na Čejkovické v Brně, koná konference Jídelen.cz a téma "Odborné kurzy ústavního stravování", kde v doprovodném programu proběhne propagační ochutnávka jedné z firem, u které jsem už od jejího vzniku a je ušitá mě přímo na míru, za co jsem rád a těší...
Celý článek
Už za nedlouho začíná nový ročník školního roku a tím i spojené stravování v jídelnách tohoto typu. Proto stejně jako tomu bylo předešlé ročníky, můžete opět objednávat stále oblíbenější chlazené české drůbeží maso, polotovary a jiné kuřecí speciality, jako třeba rolády,...
Celý článek
Stejně jako tomu bylo v loňském roce tak i letos se může spolehnout "REGIONAL CUP MLÁDEŽE V POŽÁRNÍM SPORTU" na drobný kvalitní příspěvek, pro naše naděje.
Dálší podpora míří do Letovic na 85.výročí vzniku místního SOU
Celý článek
Dnešním dnem končí takzvaná doba hájení "vysoké" zvěře a už od zítřka je povolen odlov, tudíž si můžete plánovat podzimní zvěřinové speciality do svých provozú, opět od rodinné společnosti ze Znojemska MORAVIALOV, ve špičkové kvalitě a úpravě.
Celý článek