Archiv článků

NEDOSTATEK DRŮBEŽE . . .

Poptávka po kvalitním českém drůbežím mase neustále stoupá a jsem za to rád, že už delší dobu velice intenzivně spolupracuji se společností RACIOLA Uherský Brod s.r.o z vlastní drůbeží, která pochází výhradně z českých schválených uzavřených chovů, kde nenajdete žádná růstová antibiotika. V...
Celý článek

farma Mitrovský dvůr

Výborná kuchyň, kterou jsem v minulosti ochutnal v nedalekém Habří, nyní přemístěno do Mitrova, kde opět maso převážně z vlastního chovu, výborný, jen bych za ty peníze uvítal více péče v servírování, ale chuťově SUPER ! ! !Chutnali jsme hovězí steaky RIB EYE a TENDERLOINE připravované  medium...
Celý článek

Grilovačky začínají . . .

Už se pomalu otepluje a konečně nastane čas grilování, uzení a opékání.Vepřová krkovice marinovaná na cibuli, skořici, cukru, whisky, . . .
Celý článek

opět Dalešice a příjemná Náměšť n/Oslavou

Dnes jsem zavítal obchodně na Vysočinu a nemohl jsme si pomoct  nezajet na oběd do mé oblíbené pivovarské restaurace v Dalešicích.Jídlo na jedničku s hvězdičkou, mnozí by se mohli učit, určitě to bylo připravováno s láskou. VEPŘOVÉ KOLENO se ŠVESTKOVOU OMÁČKOU a GRATINOVANÉ...
Celý článek

Brněnský veletrh SILVA REGINA 2014 a zvěřinové speciality.

  Ve dnech 30.3. - 3.4. 2014 bude na Brněnském výstavišti probíhat MEZINÁRODNÍ LESNICKÝ A MYSLIVECKÝ veletrh SILVA REGINA, kde budete moci ochutnat všemožné zvěřinové speciality, které jsem obchodně zajišťoval a věřte, bude jí mnoho.Tímto Vás všechny srdečně zvu, určitě si tyto "hody"...
Celý článek

S A L I M A 2014

Koncem února 2014 bude jako pokaždé na Brněnském výstavišti probíhat mezinárodní potravinářský veletrh Salima, kde v jejím doprovodném programu proběhne kuchařská show, které se zůčastní i známý gastronomický odborník, s kterým spolupracuji na různých cateringových akcích. Celou tuto show pořádá a...
Celý článek

Výročí školního stravování

V letošním roce proběhne 50. výročí školního stravování, jednotlivé jídelny je oslaví dle vlastních možností, samozřejmě za přispění svých dodavatelů.
Celý článek

HAVANA restaurant Brno

Už delší dobu jsem se chystal zajít na jídlo do vyhlášeného HAVANA - restaurant v Brně, Líšni. Restaurace, v které se najíte jen v případě rezervace a nebo náhody. Z interiéru na vás dýchne Kubánský styl, hudební kulisa taktéž, výborný nevtíravý servis na vysoké profi úrovni a jídlo?...
Celý článek

Vepřový steak . . .

Opět na doporučení, restaurace U Trávníčka, Brno - Modřice, jídlo velice slušné, domácí, útulné prostředí, "VEPŘOVÝ STEAK S FAZOLKAMI A SLANINOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU"
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode