Není nad to udělat si vlastní klobásy a dát do nich jen to nejlepší ,
více fotek a průběh v boční liště.
Celý článek
Další kvalitní drůbeží šunka "S O F I A" s vysokým podílem masa 96%, složením ze steheních řízků a jako už zavedená šunka Victoria 98% masa z prsních řízků pochází opět z dílny RACIOLA Uherský Brod s.r.o
Aktualně si ji můžete zakoupit v síti farmářských...
Celý článek
V Brně se pohybuje cena zhruba o 3,- Kč vyšší než vidíte níže na fotce, která pochází z Třebíče,
tak třeba se někdo chytne za frňák a i v jihomoravské metropoli budem levno, ale hlavně kvalitně tankovat.
Celý článek
Zajímavý typ na následující víkendový program a i letos jsem měl možnost tuto významnou akci v tomto kraji s názvem BISKUPSKÉ KALÉŠEK podpořit sponzorováním.
Takže pokud se vydáte, doporučuji každopádně vlakem.
Celý článek
Ač se v tomto kraji pohybuji vcelku pravidelně, po delší době jsem opět projížděl v samém srdci Moravského krasu a tak jsem udělal i nějaký fotky, které najdete zde na této stránce, v boční liště nalevo.
Postupně se můžete podívat na Sloupsko-Šošůvské jeskyně, jeskyni Balcarka a...
Celý článek
Jelikož se blíží zimní spánek a klid venkovního gilování, opět jsem nažhavil domácí gril a naložil několik druhů mas, ať to teda stojí za to a trošku si chtěl spravit chuť z předešlého dne a příspěvku.
VEPŘOVÁ KRKOVICE NA ČESNEKU
VEPŘOVÁ KRKOVICE NA BYLINKÁCH
VEPŘOVÁ KRKOVICE S KAYENSKÝM...
Celý článek
Už delší dobu jsem se chystal znovu v hospůdce "Malá, ale naše" v Hradčanech u Tišnova, ochutnat obyčejný pochutiny z vepře a to konkretně pečený žebra, který jsem společně s grilovaným kolenem již v minulosti měl tu možnost v tomto zařízení ochutnat a byly úžasný.
Dokonce jsme jednou s...
Celý článek
Ta tam je doba, kdy školní stravování nebylo až tak kvalitní a i já jako dítě, jsem měl pár jídel, které jsem nemusel v "továrním vaření".
V dnešní době mají strávníci možnosti denního výběru někde i ze tří jídel, ale hlavně v ceně kolem 24,-Kč je polévka, hlavní jídlo a třeba salát či...
Celý článek