Archiv článků

DOMÁCÍ KLOBÁSY

Není nad to udělat si vlastní klobásy a dát do nich jen to nejlepší , více fotek a průběh v boční liště.    
Celý článek

NOVÁ kuřecí šunka S O F I A . . .

Další kvalitní drůbeží šunka "S O F I A"  s vysokým podílem masa 96%, složením ze steheních řízků a jako už zavedená šunka Victoria 98% masa z prsních řízků pochází opět z dílny RACIOLA Uherský Brod s.r.o  Aktualně si ji můžete zakoupit v síti farmářských...
Celý článek

opět levné PH na Vysočině . . .

V Brně se pohybuje cena zhruba o 3,- Kč vyšší než vidíte níže na fotce, která pochází z Třebíče, tak třeba se někdo chytne za frňák a i v jihomoravské metropoli budem levno, ale hlavně kvalitně tankovat.
Celý článek

Spolupráce i jinou formou

Zajímavý typ na následující víkendový program a i letos jsem měl možnost tuto významnou akci v tomto kraji s názvem BISKUPSKÉ KALÉŠEK podpořit sponzorováním. Takže pokud se vydáte, doporučuji každopádně vlakem.
Celý článek

MORAVSKÝ KRAS

Ač se v tomto kraji pohybuji vcelku pravidelně, po delší době jsem opět projížděl v samém srdci Moravského krasu a tak jsem udělal i nějaký fotky, které najdete zde na této stránce, v boční liště nalevo. Postupně se můžete podívat na Sloupsko-Šošůvské jeskyně, jeskyni Balcarka a...
Celý článek

Podzimní grilovačka

Jelikož se blíží zimní spánek a klid venkovního gilování, opět jsem nažhavil domácí gril a naložil několik druhů mas, ať to teda stojí za to a trošku si chtěl spravit chuť z předešlého dne a příspěvku. VEPŘOVÁ KRKOVICE NA ČESNEKU VEPŘOVÁ KRKOVICE NA BYLINKÁCH VEPŘOVÁ KRKOVICE S KAYENSKÝM...
Celý článek

Bohužel né jako tenkrát . . .

Už delší dobu jsem se chystal znovu v hospůdce "Malá, ale naše" v Hradčanech u Tišnova, ochutnat obyčejný pochutiny z vepře a to konkretně pečený žebra, který jsem společně s grilovaným kolenem již v minulosti měl tu možnost v tomto zařízení ochutnat a byly úžasný. Dokonce jsme jednou s...
Celý článek

Školní stravování

Ta tam je doba, kdy školní stravování nebylo až tak kvalitní a i já jako dítě, jsem měl pár jídel, které jsem nemusel v "továrním vaření". V dnešní době mají strávníci možnosti denního výběru někde i ze tří jídel, ale hlavně v ceně kolem 24,-Kč je polévka, hlavní jídlo a třeba salát či...
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode