VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,

vítejte na stránkách, mapující obchodní činnosti, které se od roku 1997 nepřetržitě věnuji.

Od prvopočátku se převážně pohybuji v potravinářském odvětví, které mám za dobu působení na trhu zmapované, ovládám problematiku mrazených, chlazených a suchých potravin a to jak maloobchodně, tak i velkoobchodně.

Co nesmím opomenout, naopak zdůraznit, je dobrá znalost prostředí v gastro zařízení, kde jak já tvrdím, je BUDOUCNOST.

Těším se na Vás kdekoliv . . .

Aktuality

Konec spolupráce s Raciolou

Dnešním dnem končí má šestiletá spolupráce a obchodní zastoupení firmy RACIOLA a už pilně připravuji náhradu za tohoto českého zpracovatele drůbeže.

Požadavky jsou jasné, opět chov a původ CZ, denní porážka, ale hlavně oproti Raciole, širší sortiment a především, chtít obchodovat, což jsem poslední dobou absolutně postrádal.

 

Celý článek

KAPŘÍ MASO, novinka a HIT

Nový sortiment pro vývařovny všeho druhu, KAPŘÍ MASO, buď jako mleté maso a nebo vyfiletovaná půlka kapra, absolutně bez kostí, bez zápachu, českého původem z Třeboně.

Tyto výrobky mají skvělé výživové hodnoty a dle mého názoru, to bude i hit letošního podzimu.

Z renomovaným kuchařem, s kterým už delší dobu spolupracujeme, jsme zkoušeli připravit pokrmy z tohoto druhu masa, chutnalo to výborně a je možné spousta využití, na část degustační menu se můžete níže podívat.

Kapří maso jako karbenátek, s pohankou, cizrnou, fazolkami, sušeným rajčaty

Kapří maso na kuličky, s ňoky a sýrovou omáčkou a bylinkami

Kapří maso na přírodno, se žampiony, šalotkou a fazolkami

Celý článek

JÍDELNY.CZ

V rámci informačního portálu hromadného stravování, proběhla v Brně promo akce rodinné firmy GASTRO FROZEN, na které ochutnávkou propagovala část svého sortimentu.

Zde k nahlédnutí něco málo fotek z této akce.

 

Celý článek

STRAVOVÁNÍ V ŠJ

Ta tam je doba, kdy stravování ve školní jídelně bylo tak říkajíc, zvláštní a nestandartní, po pravdě, když si každý šťoural a odpůrce uvědomí, za jakou částku musí v dnešní době jídelny vlastně uvařit, tak to je vyloženě kouzlení.

Ale naštěstí doba pokročila a je možnost se velice slušně najíst a mnohdy i výběr až ze tří jídel, jenže kdo neochutná, názor nezmění.

 

 

Celý článek

JÍDELNY.CZ propagace a ochutnávka

Dne 15.9 a 20.10 2016 se v aule základní škole na Čejkovické v Brně, koná konference Jídelen.cz a téma "Odborné kurzy ústavního stravování", kde v doprovodném programu proběhne propagační ochutnávka jedné z firem, u které jsem už od jejího vzniku a je ušitá mě přímo na míru, za co jsem rád a těší mě tato už letitá spolupráce.

 

Na prezentaci 20.10 představíme mimo jiné zajímavou novinku a dle mého názoru i hit letošního podzimu, připravenou ostříleným, profesionálním kuchařem, který jako pokaždé, bude otevřený případným dotazům a radám.

O co konkétně půjde, zatím nesdělím, jelikož se ještě jedná o vcelku důležitou podporu, tohoto zajímavého a zdravého sortimentu,info již brzy.

Celý článek

CHLAZENÁ DRŮBEŽ CZ, PŘEDEVŠÍM PRO DĚTI

Už za nedlouho začíná nový ročník školního roku a tím i spojené stravování v jídelnách tohoto typu. Proto stejně jako tomu bylo předešlé ročníky, můžete opět objednávat stále oblíbenější chlazené české drůbeží maso, polotovary a jiné kuřecí speciality, jako třeba rolády, závitky, špízy, ... 

Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode