Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2021 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů.
Zároveň se těšíme na další spolupráci.
VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,
vítejte na stránkách, mapující obchodní činnosti, které se od roku 1997 nepřetržitě věnuji.
Od prvopočátku se převážně pohybuji v potravinářském odvětví, které mám za dobu působení na trhu zmapované, ovládám problematiku mrazených, chlazených a suchých potravin a to jak maloobchodně, tak i velkoobchodně.
Co nesmím opomenout, naopak zdůraznit, je dobrá znalost prostředí v gastro zařízení, kde jak já tvrdím, je BUDOUCNOST.
Těším se na Vás kdekoliv . . .
Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2021 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů.
Zároveň se těšíme na další spolupráci.
Velice nás těší zájem o zvěřinové maso, odběratelé a to převážně na Moravě se stále rozrůstají což nás těší, je to především důkaz toho, jak se snažíme věnovat každé maličkosti, aby byla vaše maximální spokojenost s nabízeným sortimentem.
V rámci distribuce chlazené zvěřiny, je nově v nabídce i JELENÍ KLOBÁSA a ano, můžeme si dovolit napsat tento název, jelikož klobása obsahuje 70% jeleního masa a dále ZAJÍC POLNÍ, pouze celý, nerozbouraný.
Pro kompletní nabídku králičího masa a to jak v chlazeném, tak i mraženém stavu, nás neváhejte kontaktovat, veškerá produkce původem z ČR, včetně vnitřností a dalších úprav jako ragú, rolky...
Jsme velice rádi, že jsme se mohli domluvit s dalšíhm zajímavým partnerem na trhu, kterým je řeznictví MORAVSKÉ MASO, vlastní síť podnikových prodejen, kde si bude možno od dnešního dne zakoupit zvěřinu v chlazeném stavu, máte se opravdu na co těšit, jelikož tento rodinný podnik z rodu Steinhauserů, který se výrobou a zpracováváním masa věnuje už řadu let pod obchodní značkou Steinex, má do této spolupráce velkou chuť a chtějí pravidelně nabízet svým zákazníkům co nejvíc z naší bohaté nabídky zvěřinového masa.
S blížícím se podzimním časem, v nabídce taktéž husokachní a kachní díly a to jak prsa, stehna i čtvrtky, dále je možné pečené kachní maso metodou Sous-vide, což se jedná o vaření ve vakuu při nízké teplotě a to až několik hodin, maso je poté šťavnaté, křehké a dodává se i s vlastním výpekem, který během pečení vzniká.