Už tradičně v tomto podzimní období, zajímavá nabídka na zvěřinu a krom jiného, ve výborné ceně a kvalitě KANČÍ KÝTY Z MLADÝCH SELAT a SRNČÍ KÝTY Z MLADÝCH SRNCŮ, tyhle masa jsou po tepelné úpravě,velice chutné, v případě zájmu o cennovou nabídku, nás kontaktujte.
VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,
vítejte na stránkách, mapující obchodní činnosti, které se od roku 1997 nepřetržitě věnuji.
Od prvopočátku se převážně pohybuji v potravinářském odvětví, které mám za dobu působení na trhu zmapované, ovládám problematiku mrazených, chlazených a suchých potravin a to jak maloobchodně, tak i velkoobchodně.
Co nesmím opomenout, naopak zdůraznit, je dobrá znalost prostředí v gastro zařízení, kde jak já tvrdím, je BUDOUCNOST.
Těším se na Vás kdekoliv . . .
Aktuality
České kachní čtvrtky
30.08.2019 10:21S novým školním rokem zajímavá nabídka pro veškerá gastro zařízení, kachní čtvrtky, ve výborné kvalitě, solidní ceně, výrobce Středočeská drůbež původ ČR
gastronomické zážitky na letních open air festivalech
01.07.2019 21:35V dnešní době už to není na těchto akcích pouze pivo a párek, ale pořadatelé se snaží pro své návštěvníky pořádat doslova chuťové přebory, což je naprosto v pořádku a jen tak dále.
Jako už každoročně, bude i zde na této příjemné akci k mání česká drůbež, kterou zajišťujeme s českým zpracovatelem firmou Rabbit, dobrou chuť.
Zvěřina i mimo obvyklé období
17.06.2019 12:51Většina má zvěřinové maso spojené pouze z podzimním a zimním obdobím, na pečení čí dušení, ale tenhle typ masa je vhodný i v letních měsících na grilování a to většinou ty méně tučné partie jako např. kýty, pannenské svíčkové, hřbety...
Grilování, uzení, pečení...
01.05.2019 12:02Nezadržitelně se blíží období všemožných venkovních úprav potravin, které samozřejmě můžete poptat na zde uvedených kontaktech.
Nilský okoun
20.04.2019 10:00Robalo nilský neboli Nilský okoun je druh sladkovodní ryby, predátora, chovající ve Viktoriině jezeře, živí se menšíma druhy ryb i jinými vodními živočichy, občas uloví i divokou kachnu, váží i 200kg a dospělci průměru měří 130cm.
Maso má narůžovělou barvu a delikátní chuť, z evropských ryb se mu nejvíce podobá maso candáta a je bohaté na omega 3 mastné kyseliny.
Nově filety z této ryby u firmy GASTRO FROZEN.