Od nového roku, bude možnost odběru chlazenou, vakuovanou zvěřinu s garantovanou zárukou 14 dní, více info v průběhu ledna 2018, jen brát na zřetel, že vysoká (srnec,jelen,daněk...) se loví pouze do konce ledna, černá (kančí maso) se loví nepřetržitě.
VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,
vítejte na stránkách, mapující obchodní činnosti, které se od roku 1997 nepřetržitě věnuji.
Od prvopočátku se převážně pohybuji v potravinářském odvětví, které mám za dobu působení na trhu zmapované, ovládám problematiku mrazených, chlazených a suchých potravin a to jak maloobchodně, tak i velkoobchodně.
Co nesmím opomenout, naopak zdůraznit, je dobrá znalost prostředí v gastro zařízení, kde jak já tvrdím, je BUDOUCNOST.
Těším se na Vás kdekoliv . . .
Aktuality
Kvalita ryb
04.11.2017 16:19Tradiční kapr
01.11.2017 12:32V loni jsme na moravský trh přivezli zajímavý výrobek, který pochází z produkce rybníků v jížních čechách, jenž sklidil velký ohlas a to KAPŘÍ MASO, jak mleté, pozor není to separát, ale bádrované maso a dále také filety z celého kapra, zbavené kostí.
Oba tyto výrobky jsem celoročně prezentovali na různých předváděcích akcí, spojené s ochutnávkou.
SVATOMARTINSKÁ HUSA
09.10.2017 22:21Z důvodu velkého nedostatku husí produkce, zapříčeněno jarní celoevropskou nemocí ptačí chřipky, se ceny za tento sortiment vyšplhal k závratným výškám. Proto v nabídce opět výrobky z husokachen, ve výborné kvalitě, původem z Francie, kteří jsou v tomto naprostá špička.
NABÍDKA ZVĚŘINY
28.09.2017 21:14Kvalitní a velmi žádané zvěřinové maso od firmy z Kravska, MORAVIALOV.
Tato firma pravidelně dodává maso, na mezinárodní veletrh SILVA®INA, který se odehrává na Brněnském výstavišti, kde i pořádajícím byly za provedenou kvalitu pochváleny. Mimo to, samozřejmě dodávají i do zařízení jako je školní stravování, menz, nemocnic, domovů důchodců, ale i restauracích a jiných gastro zařízení.
Zvěřina pocházi pouze z odlovu, ve vynikajícím opracováním a dobrých cenách, pro konkretní nabídku, se neváhejte ozvat.
JÍDELNY.CZ
04.09.2017 10:32Společně s rodinnou firmou, vás opět rádi pohostíme, na semináři Jídelen.cz